Имплантите - Вашите нови естествени зъби

Имплантите - Вашите нови естествени зъби
Денталните импланти заменят успешно и дълготрайно Вашите естествени зъби. Те са с формата и големината на зъбен корен и се поставят в челюстната кост, където след заздравяването служат за фундамент на новите зъби, които най-често са под формата на трайно фиксирани коронки и мостове. Те изцяло пресъздават комфорта на естествената здрава усмивка и Ви спестяват неудобството от носенето на протези, които представляват голямо подвижно чуждо тяло в устата, затрудняват говора и пълноценното хранене, като същевременно намаляват и естетиката.

Имплантите се изработват от титан или керамика, напълно безвредни за тялото материали, които при прилагане на правилната терапевтична техника и при спазване на хирургичния протокол се приемат отлично от организма. От изключително многото фирми и видове импланти, които са на пазара, препоръчително е човек да направи своя избор по добре обмислени критерии, защото например най-ниската цена или примамливо звучащите концепти за „импланти и нови зъби за един ден“ в повечето случаи крият много рискове и проблеми за пациента. Ние внимателно сме подбрали да работим само с концептите и имплантите, които от десетки години показват най-силни резултати в реномираните международни медицински изследвания и предлагат доживотна гаранция на материала като първенци по качество и биосъвместимост.
В „НАТУРАДЕНТ“ практикуваме минимално инвазивен, абсолютно безболезнен и безкръвен метод за поставяне на импланти чрез кратка процедура с местна упойка, при която дори не е нужно зашиване!

Екипът ни е на Ваше разположение да разясни в още по-големи детайли най-доброто решение за Вашия индивидуален случай в рамките на лична консултация. За нас е чест и дълг да предложим само най-модерната и качествена терапия на Вас, нашите пациенти!

За повече информация ни потърсете на:
+359 884 186 985